VBAB önskar alla hyresgäster en härlig sommar!

26 juni, 2020 | Okategoriserade

Vi lägger ett mycket speciellt halvår bakom oss. Vår vardag har de senaste månaderna präglats av corona och dess följdeffekter på samhället. Som ett bostadsföretag med stabil ekonomi har VBAB inte påverkats nämnvärt av krisen, vilket vi är tacksamma för. Däremot har vi försökt hjälpa de hyresgäster i våra kommersiella lokaler som har haft ett behov av att reducera lokalhyran under en period. I en kris som denna måste vi alla hjälpas åt.

När vi gick in i 2020 tog VBAB ett stort steg framåt i vår digitaliseringsresa. Vi fick både nytt marknadssystem och blev med app. Två satsningar som har fallit väldigt bra ut och uppskattats av våra hyresgäster.

Den 31 maj var en alldeles speciell dag för oss. Då delade vi ut nycklarna till de studenter som ska flytta in i de 37 nyproducerade lägenheterna på Oxtorgsgatan i centrala Jönköping. Här har de endast 400 meter till högskolan och staden runt hörnet. Det var mycket positiva kommentarer och flera av studenterna begav sig direkt upp på takterrassen och njöt av solen och utsikten.

Och även om det snart är semester finns alltid personal på plats om ni behöver komma i kontakt med oss.

Vi önskar alla våra hyresgäster och samarbetspartners en riktigt härlig sommar!

 

Varma hälsningar

/ VD Johan Rosenquist med personal