Nytt marknadssystem och app

1 januari, 2020 | Okategoriserade

Vi börjar 2020 med att ta ett kliv in i framtiden när vi den 1 januari lanserar ett helt nytt modernt marknadssystem som ska öka vår tillgänglighet och ge våra hyresgäster bättre service. Genom att logga in på Mina sidor på vbab.se kommer du kunna se dina hyresavier, följa status på underhålls- och servicearbeten i lägenheten samt anmäla intresse om du vill byta lägenhet. Det kommer vara möjligt att med Bank-Id signera hyresavtal vid såväl in- som avflyttning.

De som idag bor hos kan logga in på den nya sidan med hjälp av Bank-Id. De som inte har tillgång till Bank-Id kan själva skapa ett användarnamn och lösenord.

LADDA NER VÅR APP!

Samtidigt lanserar vi även en app för handburna enheter, som mobil och läsplatta. Du hittar den där du laddar ner dina appar – sök på Vätterbygdens Byggnads AB. I appen kan du sköta alla dina ärenden kopplat till boende, se hyresavier och även där signera avtal. I takt med att vi inför digitala bokningssystem i tvättstugorna kommer även tvättider kunna bokas via app och Mina sidor.

Det nya systemet innebär att vi mer frekvent kan skicka ut information till våra hyresgäster. Både generell information och fastighetsspecifik vid till exempel vattenavstängning eller renovering.